Om Elteknikbolaget

Elteknikbolaget i Stockholm AB grundades år 2017 och sysselsätter idag 22 personer på heltid och vårt kontor ligger i Danderyd, norr om Stockholm. Vi arbetar över hela stor-Stockholm och Mälardalen men har även uppdragsgivare som anlitar oss i övriga Sverige. 

Vi är en totalleverantör inom elinstallation och projekterar samt utför alla typer av arbeten som avser kraft, belysning, styr och larm/tele/data i både offentliga och privata miljöer. Uppdragen varierar och vi åtar oss såväl serviceärenden som större projekt inom entreprenad och ROT.

Vår målsättning är att alltid kunna erbjuda en helhetslösning till våra kunder samt leverera en högklassig service och produkt. Som samarbetspartner strävar vi även efter att vara en aktör med stort kundfokus och därmed vara lösningsorienterade och engagerade i alla våra projekt och åtaganden. Som ett resultat av detta så har vi lyckats bygga långsiktiga relationer och samarbeten med våra kunder vilket vi är väldigt stolta över.

Som företag vill vi vara en trygg arbetsgivare där personalen trivs och känner stolthet över det vi levererar till våra kunder. För att kunna attrahera duktiga medarbetare så försöker vi hela tiden se framåt och utveckla oss till det bättre. 

Elteknikbolaget i Stockholm AB är medlem av Installatörsföretagen (IN) som är elbranschens branschföreträdare och arbetsgivarorganisation.

Det innebär dels att Elteknikbolaget i Stockholm AB har svenskt kollektivavtal med elfacket, dels följer svensk arbetsmarknads regler, tradition och praxis om hur företag och medarbetare ska agera på arbetsmarknaden.

Är ni intresserade av säkerhetsinstallationer så kika in hos vårt systerföretag: www.sakerhetsbolaget.se

Säkerhetsbolaget 49

Kontakta oss

Om du har frågor eller funderingar, kontakta oss. Vi svarar inom kort.